1

2

3

Als je deze bladzijde leuk vindt, deel ons dan op Facebook of Twitter.

vso 1

Vso 1: Een frisse start in het VSO!

Als nieuwkomers binnen het VSO, stellen wij ons graag even voor: wij zijn VSO 1 en deze groep bestaat uit 7 kanjers. Zes jongens: Quincy, Dion, Delano, Jayden, Stefano, Noah en 1 jongedame: Mila. De kinderen zijn inmiddels op een bepaalde leeftijd waarop ze op hun plaats zitten in het VSO.
Het is een betrekkelijk nieuwe samenstelling van kinderen, maar ze zijn snel aan elkaar gewend. Onderling hebben de kinderen een prettig contact met elkaar en is de sfeer heel gezellig.
De groepsleiding in VSO 1 is hetzelfde gebleven. Linda, Christel en Jolanda zijn samen een sterk team. Petra is aan het begin van dit schooljaar bevallen en vanaf de start van dit nieuwe schooljaar vervangt Valérie voor haar totdat ze terugkomt.
We behoorden altijd tot de SO – afdeling en in het begin was het aftasten in het VSO:
Een nieuwe afdeling, GOW en alles wat er in het VSO bij komt kijken. Veel nieuws komt er op ons af, maar we hebben er veel zin in! We voelen ons thuis in het VSO!  
In VSO 1 vinden klassikale activiteiten plaats, maar we nemen ook 2 x per week deel aan de GOW activiteiten. De kinderen genieten hiervan en zijn enthousiast erover. Daarnaast hebben we ook groepslessen en is de kring een belangrijke dagactiviteit.
We hebben we een fijne start gemaakt in het VSO en willen graag de rest van dit schooljaar op deze voet doorgaan.
Groetjes,
Uit VSO 1