Activiteitsfoto

Activiteitsfoto

Activiteitsfoto

Als je deze bladzijde leuk vindt, deel ons dan op Facebook, Twitter

Onze school heeft een actieve oudervereniging.
Deze oudervereniging telt momenteel zes bestuursleden, daarnaast is in principe iedere ouder met een kind op de school automatisch lid van de vereniging.

De oudervereniging ziet haar voornaamste taak in het organiseren van activiteiten met en voor de kinderen en hun ouders.
Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd om financiƫle middelen te genereren voor houden van festiviteiten en vieringen. Daarnaast is er een (vrijwillige) bijdrage van de zijde van alle ouders.
De oudervereniging vertegenwoordigt de kinderen en hun ouders bij officiƫle gelegenheden, zorgt ervoor dat vrijwilligers en chauffeurs een kleine attentie ontvangen als blijk van waardering voor het werk dat zij voor de kinderen doen en is een overlegpartner met de directie van de school.

Ieder jaar organiseert de oudervereniging gezamenlijke activiteiten voor kinderen, hun ouders en de broertjes of zusjes.
Op het eind van het schooljaar organiseert de oudervereniging een groots opgezette barbecue voor iedereen die aan de school verbonden is. Daarnaast zorgt de oudervereniging voor ondersteuning, zowel financieel als ook fysiek, bij vieringen in school zoals de feesten rondom Sinterklaas, Kerstmis, carnaval en Pasen.